Ignorer kommandoer på båndet
Gå til hovedindhold
SharePoint

Skip Navigation LinksUddannelse skal føre til noget

Uddannelse skal føre til noget

Tietgen eksisterer for at skabe en fremtid, hvor værdien af handel afhænger af dens bidrag til en bæredygtig verden. I kampen mellem det dannede købmandskab, og det som kun har udnyttende profitmaksimering for øje, er det vores virke at skabe handelsfolk, som træder ind i fremtiden med et etisk kompas, der gør dem i stand til at kende forskel på rigtigt og forkert – for dem selv, for fællesskabet og for samfundet. Gennem mødet med Tietgen, skal de elever og kursister opleve, at undervisningen og projekterne giver mening, således alle erhverver sig viden og får mod til at handle for den enkelte og for samfundet.

Mål og indhold i vores uddannelser er i al væsentlighed bestemt fra centralt hold via uddannelsesbekendtgørelser mv., men vægtning, toning og valg af metode er skolens og lærernes afgørelse. Således er det afgørende, at både ledere og undervisere har ikke bare fagets mål for øje, men også det overordnede uddannelsesmål - og her er det afgørende, at vores gymnasiale uddannelser giver studiekompetencer, og at eleverne faktisk vælger at læse videre, at vores erhvervsuddannelseselever faktisk får en praktikplads, og at vores kursister reelt kan bruge det, som de lærer hos os.

Det daglige virke for alle vores undervisere er præget af disse mål og afdelingernes handlingsplaner støtter op om, at 'Uddannelse-skal-føre-til-noget'.

Se uddannelsesafdelingernes handlingsplaner (links til højre i skærmbilledet) for at se de særlige tiltag i 2020-21. 

5 pile.jpg

 

Links til andre dele af handlingsplanen

 

 

 

 

 

    hhx.jpg 

 

 


 

 


  Startside.jpg